Мейсън Маунт е обвързан с договор на Стамфорд Бридж до 2024 г.,

...
Мейсън Маунт е обвързан с договор на Стамфорд Бридж до 2024 г.,
Коментари Харесай

Потър за договора на Маунт: Сложно е

Мейсън Маунт е привързан с договор на " Стамфорд Бридж " до 2024 година, само че няма към момента единодушие за удължение с футболиста, който е от академията на Челси. Твърди се, че тази безизходна обстановка притегля интерес отдалеко, като някои от топ тимовете от Висшата лига се нуждаят от изобретателни играчи, но Греъм Потър се надява, че въпреки всичко може да се реализира компромис с Маунт и неговите представители, който да устройва всички страни.

" Винаги е комплицирано. Ще го оставя сред Мейсън и клуба. С него е фантастично да се работи. Разбира се, уповавам се бързо да се позволи този проблем ", показа наставникът на " сините ".

Може да се окаже, че Маунт би трябвало да бъде продаден през лятото, до момента в който Челси към момента може да желае положителни пари за играча, като се чака всеобща чистка на играчи от тима, до момента в който " сините " се пробват да възстановят част от парите, които са похарчили през последните трансферни прозорци.

Пиер-Емерик Обамеянг е различен от тези, които може да се насочат към изхода, само че Потър упорства, че габонският нападател към момента има роля сега. Той сподели за нападателя, който записва единствено три гола този сезон и беше оставен отвън състава на Челси от 25 играчи в Шампионската лига, че е значима част от състава.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР